02 17,2023

Vredestein wordt officieel sponsor van FIS Alpine World Ski

 

Het premium bandenmerk Vredestein mag zich officieel sponsor noemen van de FIS Alpine World Ski Championships van 2023, die van 6 t/m 19 februari 2023 in Courchevel Méribel, Frankrijk worden gehouden. Het FIS Alpine World Ski Championships is een topevenement op de wereldwijde wintersportkalender dat miljoenen enthousiaste kijkers trekt. Apollo Tyres, eigenaar van het Vredestein-productmerk, heeft de sponsorovereenkomst getekend om de bekendheid te vergroten van de bekroonde Vredestein-bandenseries voor de winter (Wintrac en Wintrac Pro) en het allseason-assortiment (Quatrac en Quatrac Pro).

"Deze belangrijke nieuwe toewijding aan wintersport is een ideaal platform om de bekendheid van enkele unieke merk- en productkenmerken van Vredestein te vergroten", legt Benoit Rivallant, President en CEO van Apollo Tyres Europe uit. "Onze winter- en allseason-banden hebben veel natuurlijke synergiën met de wereld van competitief skiën, met name de focus op het behalen van superieure prestaties en veiligheid op sneeuw en ijs."

Vredestein | The Official Sponsor of the FIS Alpine World Ski Championship!

 

Aanhoudende erkenning in de winter- en allseason-bandentests

 

De hoogwaardige Quatrac Pro-band werd erkend als winnaar in de categorie prijs/kwaliteit door Auto Motor und Sport en 'aanbevolen' door het magazine ACE Lenkrad in de allseason-bandentest van september. De testers van AutoBild benadrukten met name de prestaties in de sneeuw, evenals het 'stabiele rijgedrag en korte remweg op natte hellingen, met weinig afrolgeluid'. De standaard Vredestein Quatrac, die geschikt is voor gezinsauto's en SUV's, bereikte de tweede plaats in de zeer competitieve allseason-bandentest van AutoBild, die als 'voorbeeldig' werd aangemerkt. De testers omschrijven de Quatrac als "een sterke allseason-band met gebalanceerde prestaties in zowel natte als droge omstandigheden, met indrukwekkende remafstanden." De winterbanden van Vredestein presteerden ook goed in recente onafhankelijke tests. De Wintrac werd 'aanbevolen' door ADAC, de grootste autovereniging in Duitsland met ongeveer 21 miljoen leden. De organisatie roemde de prestaties op ijs en de lage rolweerstand. Ondertussen werd de hoogwaardige winterband Vredestein Wintrac Pro door Auto Motor und Sport uitgeroepen tot 'zeer goed'.

Vredestein

Ontvang ons laatste nieuws en updates