Over Vredestein 

 

Meer dan een eeuw vakmanschap heeft ons in staat gesteld de kunst van bandeninnovatie en -prestaties te verfijnen. Daarmee is Vredestein uitgegroeid tot Europa's belangrijkste, toonaangevende bandenmerk.

Gevormd door ons Europese erfgoed en gedreven door onze visie om de ultieme rijervaring te produceren, zetten wij de toon voor de toekomst van de wereldwijde bandentechnologie. Door de lessen te vieren die wij in onze 110-jarige geschiedenis hebben geleerd en in onze toekomst te investeren via baanbrekende R&D-centra en tests, zetten wij onze nalatenschap voort voor de volgende generatie.

Onze visie:

De visie bij Vredestein is altijd hetzelfde geweest, namelijk de manier waarop wij ons verplaatsen opnieuw definiëren door bandenproducten te ontwerpen en te ontwikkelen die de wereldwijde norm bepalen op het gebied van prestaties, veiligheid en controle. Door onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijven wij baanbrekend werk verrichten en bandenproducten produceren die onze gebruikers in elk seizoen uitzonderlijke rijervaringen bieden.

Onze waarden:

Onze waarden zijn de basis voor onze manier van denken. Onze waarden zijn de pijlers die ons leiden bij elke beslissing die wij nemen en die ons naar de toekomst leiden waar wij deel van willen uitmaken. Voor elk lid van de wereldwijde Vredestein-gemeenschap inspireren onze waarden ons om de grenzen te verleggen en de grenzen te testen van wat mogelijk is bij het nastreven van de perfecte rit. Bij alles wat wij doen en bij elke innovatie die wij creëren, laten wij ons leiden door de merkwaarden van Vredestein. Hierbij laten wij ons ook altijd leiden door de wereldwijde bedrijfswaarden van Apollo Tyres Ltd, waarvan wij een onderdeel zijn. 

Onze toekomst:

Wij zijn een merk van pioniers. Wij hebben de basis van het ontwerp en de functie van banden onder de knie en voor ons draait de toekomst om het verfijnen van wat wij doen en hoe wij het doen. Door ervoor te zorgen dat de producten die wij produceren en het proces waarmee wij ze produceren ten goede komen aan de generaties van vandaag en morgen.

De bescherming van ons milieu en de hulpbronnen is een verantwoordelijkheid voor een ieder van ons. Als wereldmerk willen wij blijven investeren in duurzame oplossingen voor het ontwerp, de productie, de distributie en de verwijdering van banden. Van de grondstoffen waaruit onze banden worden vervaardigd tot de recycleerbaarheid van die materialen aan het einde van hun levensduur: wij blijven ernaar streven dat de toekomst van onze industrie voor ons allen lang en voorspoedig is. 

 

Waarom Vredestein?