Rijk verleden

 

Als een van 's werelds oudste bandenmerken met meer dan een eeuw ervaring in bandeninnovatie, is ons rijke Europese erfgoed het verhaal van ons verleden en de inspiratie voor onze toekomst.

Onze 110 jaar oude geschiedenis heeft ons tot marktleider gemaakt op het gebied van eersteklas bandenontwerp en -productie, omdat wij blijven innoveren in onze zoektocht naar de perfecte rijervaring. Sinds 1908 zijn wij baanbrekend op het gebied van uitzonderlijke bandenproducten voor onze klanten. Van onze eerste fietsband die in 1910 werd geproduceerd, tot de hoogwaardige bandentechnologie die wij vandaag produceren.

Tijdlijn
Tijdlijn
Tijdlijn
Tijdlijn

 

Onze toekomst:

De tijdlijn van Vredestein is er een van voortdurende transformatie en innovatie. We hebben wereldprimeurs gevierd, gouden medailles gewonnen, zijn nieuwe partnerschappen aangegaan en hebben baanbrekende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van bandentechnologie. Het erfgoed dat wij in de loop van ons 110-jarig bestaan hebben opgebouwd, is er een waarop wij trots zijn en waaraan wij elk jaar werken, niet alleen om die in stand te houden, maar ook om die te verfijnen.

Onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft ons gebracht waar wij nu zijn en zal ons helpen op onze reis naar de toekomst. Wij zijn toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke rijervaringen voor elk van onze markten door te zoeken naar conventionele mogelijkheden en nieuwe normen te stellen.