Technologie op basis van design

 

Bij goed design draait het om tijdloosheid, waarbij iets gewoons verwordt tot iets ongelooflijks. Onze benadering van design is gericht op het verheffen van het alledaagse en het verwelkomen van onze gebruikers om de toekomst van hoogwaardige, elegante bandeninnovatie te ervaren.

Design is een hoeksteen van ons merk sinds onze oprichting meer dan een eeuw geleden. Het vermogen van onze banden om verwachtingen te overtreffen in zowel stijl als inhoud is onze signatuur, en onze passie om onze banden naar het volgende niveau van veiligheid, stijl en comfort te tillen, blijft onze toewijding aan uitmuntend design stimuleren.

Onze designpartners:

Onze samenwerking met de Italiaanse auto-ontwerper Giorgetto Giugiaro in 1999 betekende een mijlpaal in het design van ons merk. Een mijlpaal die een nieuw tijdperk inluidde voor Vredestein: de samenwerking met Giugiaro stelde ons in staat onze producten te verfijnen en zo de kwaliteit en de prestaties van elke band te verbeteren.

Het ontwerpen van een uiterst functionele band met een gestroomlijnd, elegant loopvlak en zijwanden, en het creëren van een essentieel voertuigonderdeel dat superieure prestaties kan leveren. Ongeëvenaarde prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden en op veeleisende ondergronden. De Ultrac Vorti is een band die zijn naam waardig is. De band is geïnspireerd door de kracht van wervelende luchtstromen en geeft de immense snelheden en kracht weer die deze band aankan.

De renaissance van autocarrosserieën:

erfgoed op het gebied van design is wie wij zijn. Wij laten ons inspireren door de tradities van het verleden en hoe wij die opnieuw kunnen vormgeven om ze te laten werken in de wereld van vandaag. Een waarde die onze samenwerking met de wereldberoemde auto-ontwerper Niels van Roij Design inspireerde, toen wij de toekomst van verfijnd, door technologie gedreven design binnenstapten. Het resultaat was optimaal én esthetisch, omdat traditie en innovatie in synergie samenkwamen.

De toekomst van Vredestein Design:

Dankzij onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling zijn wij al meer dan 110 jaar toonaangevend op het gebied van bandentechnologie. Wij begrijpen het belang van het observeren van de behoeften van vandaag om de kansen van morgen te identificeren, en onze voortdurende investering in R&D zorgt ervoor dat wij ons eigen innovatietraject kunnen blijven bepalen. Ontwikkel de trends van de toekomst en stel het tempo voor de bandenindustrie vast in de zoektocht naar de perfecte rijervaring met elk nieuw ontwerp.

 

Productassortiment