VREDESTEIN OP HET HOOGSTE NIVEAU

Vredestein-fietsbanden worden op hoog niveau in de sportwereld gebruikt. Veel van onze praktijktests worden in samenwerking met professionals uitgevoerd en hun waardevolle feedback vormt de kern van onze (product)ontwikkeling.

Twee voorbeelden van bekende teams die onze banden gebruiken:

- Team Roompot - Nederlandse Loterij (wielrennen)

- JB Brunex Felt (mountainbiken)

Klassiekers

Team Roompot - Nederlandse Loterij deed mee aan bijna alle voorjaarsklassiekers en de Vredestein-banden hebben hun waarde duidelijk bewezen. Een heel goed voorbeeld was de wedstrijd Parijs-Roubaix, die ook wel de 'Hel van het Noorden' wordt genoemd. Het team reed in deze extreem zware wedstrijd over kasseien op nieuwe Fortezza Senso T-banden van 28 mm en kreeg geen enkele lekke band!

Roompot - Nederlandse Loterij doet het hele jaar door ook aan andere belangrijke wedstrijden mee. De visie van het team is om jonge, getalenteerde Nederlandse wielrenners te trainen voor wereldkampioenschappen en het team heeft in de loop van de jaren zeer goede resultaten geboekt. Als Nederlands bandenmerk is Vredestein natuurlijk een ideale partner.

Wereldbekers

Het JB Brunex Felt MTB-team is actief in de UCI wereldbekers met atleten als Sina Frei, wereldkampioen bij de vrouwen, en Thomas Litscher, voormalig wereldkampioen bij de junioren. 

 

Ontvang de nieuwste aanbiedingen