All-season banden van Vredestein doorstaan alle praktijktests met glans

De recentelijk geïntroduceerde Vredestein Quatrac Pro, heeft bovenmatig goed gepresteerd tijdens de allseason-test die door het gerespecteerde Duitse tijdschrift Auto Bild werd uitgevoerd voor de oktobereditie van het blad.

All-season-tyres-test-Promo.jpg
All-season-test-Promo.jpg

All-season fabrikant van het jaar

Het premium bandenmerk Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild erkend vanwege zijn expertise in all-season banden met de benoeming tot all-season fabrikant van het jaar.

Nieuwe Quatrac Pro all-season voor hoge prestaties

Apollo Vredestein versterkt met de introductie van een gloednieuwe all-season band, de Vredestein Quatrac Pro, zijn positie in het all-season segment in Europa. Dit is de eerste all-season band die speciaal is ontworpen voor het ultra-high performance-segment (UHP) en auto's zoals de Alfa Romeo Stelvio, Volvo XC90 en de BMW 5-serie.

promo image QPR Technical Video.png
new_animatie-quatrac-5-without-button 2.png

#ROCKTHEROAD

Het doel van Vredestein is u de vrijheid geven die u zoekt. Bij Vredestein ontwikkelen en produceren we banden die de prestaties van elk voertuig verbeteren.
Een band van Vredestein is ontwikkeld om optimaal te presteren en altijd voor een zo groot mogelijke vrijheid van de gebruikers te zorgen. We streven ernaar alle bestuurders de veiligste en best mogelijke rijervaring te bieden