Vredestein-innovaties tijdens Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein presenteert innovaties tijdens REIFEN Essen

Apollo Vredestein zal tijdens de REIFEN-beurs in Essen verschillende nieuwe product- en salesinnovaties presenteren.

Nieuwe producten, groter assortiment en Dealer Partnership Programme geprofileerd

 

Apollo Vredestein zal tijdens de REIFEN-beurs in Essen verschillende nieuwe product- en salesinnovaties presenteren. De multinationale bandenproducent introduceert van 24 t/m 27 mei de nieuwe Apollo Altrust, onthult de nieuwste toevoegingen aan het Vredestein Quatrac allseason-aanbod en biedt het laatste nieuws over het dynamische Dealer Partnership Programma.

 

De nieuwe Apollo Altrust, die tijdens REIFEN voor het eerst aan het publiek wordt getoond, zal in heel Europa worden verkocht. Deze nieuwe, lichtgewicht vrachtwagenband borduurt voort op de rijke ervaring van het bandenmerk in de sector van commerciële voertuigen en is ontworpen met een speciale focus op veiligheid en duurzaamheid.

 

Een uniforme drukverdeling en bescherming in de rib tegen stoepranden maakt de Apollo Altrust extreem duurzaam. Bovendien wordt het brandstofverbruik gereduceerd door de nieuwe generatie loopvlak- & basiscompound en het geoptimaliseerde profiel. Het rondere contactvlak, de betere weerstand tegen aquaplaning en het stuggere loopvlakpatroon voor stabiel remgedrag dragen verder bij aan de veiligheid van de bestuurder.

 

Uitmuntend in alle seizoenen
En er zal nog meer innovatie te zien zijn in Essen, waaronder de uitbreiding van de populaire Vredestein Quatrac-serie. Apollo Vredestein heeft door zijn brede ervaring in zowel zomer- als winterbanden een sterke positie weten te bemachtigen met haar Quatrac allseason-band, die oorspronkelijk in 1993 werd geïntroduceerd. Er worden in 2016 niet minder dan 42 nieuwe maten van de Quatrac 5 gelanceerd. Hiermee telt het aanbod van dit paradepaardje in totaal 126 opties. Zestien van de nieuwe maten krijgen de snelheidsindex W of Y en variëren van 16” tot 20". 

De nieuwste generatie Vredestein Quatrac 5-banden, die voor het eerst werd gelanceerd in 2014, is ontworpen voor zowel personenwagens als SUV’s (waaronder de Volkswagen Tiguan, Audi Q5 en A4 en de Mercedes Benz GLA). Met de nieuwe uitbreiding is de band ook geschikt voor auto’s in het luxe segment, zoals de Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque en Land Rover Discovery.

Bezoekwaardige stand
De stand in Hal 3 (nummer 3C16) beslaat zo’n 462 vierkante meter. Naast ontmoetingsruimtes, bandenpresentaties, een informatiebalie en een autodisplay biedt de stand ook een impressie van het soort winkels dat deel uitmaakt van het succesvolle Dealer Partnership Programma van Apollo Vredestein.

Dit unieke partnershipprogramma voor dealers is vorig jaar geïntroduceerd en telt momenteel acht winkels in zeven landen. Er worden spoedig meer samenwerkingen binnen het Dealer Partnership Programma verwacht.