VREDESTEIN COMTRAC 2 ALLSEASON-BAND GEÏNTRODUCEERD OP AUTOZUM
Comtrac-2-all-season.jpg

VREDESTEIN COMTRAC 2 ALL SEASON-BAND GEÏNTRODUCEERD OP AUTOZUM

Apollo Vredestein beleeft een wereldpremière met haar gloednieuwe Vredestein Comtrac 2 All season-band

Apollo Vredestein beleeft een wereldpremière met haar gloednieuwe Vredestein Comtrac 2 Allseason-band op de tweejaarlijkse AutoZum-beurs. Tijdens de ontmoeting van de Europese automotive sector in Salzburg, Oostenrijk van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari, presenteert de toonaangevende bandenfabrikant tevens een complete serie producten van Vredestein en verschillende boeiende samenwerkingen met vooraanstaande stylingmerken.

 

Sinds haar introductie in de markt heeft de Vredestein Comtrac Allseason-band onder bestuurders van bestelwagens en eigenaren van lichtgewicht vrachtwagens een ijzersterke reputatie gevestigd voor haar efficiëntie, comfortabele rijeigenschappen, uitstekende wegligging en stabiele wegcontact. De band wordt gezien als de beste keuze voor chauffeurs en ondernemingen die bij voorkeur hetzelfde type band gebruiken tijdens het zomer- en winterseizoen.

Voortbouwen op ervaring
Sinds de eerste introductie van de Vredestein Comtrac All Season heeft het bedrijf op dit gebied in het bandensegment een enorme ervaring opgebouwd. Nu hebben de R&D-experts van het bedrijf deze know-how verzilverd met de creatie van de Vredestein Comtrac 2 Allseason-band, die een reeks extra verbeteringen laat zien.

Efficiëntie is belangrijk

De conceptueel nieuwe constructie zorgt voor een nog hogere mate van stijfheid en bezit bredere lengtegroeven en open schoudergroeven. Verder zorgt een nieuwe silicacompound in het loopvlak voor lagere energieverliezen. Deze wijzigingen leveren in de praktijk aanzienlijke resultaten op: de Vredestein Comtrac 2 All Season heeft bij 80 km/h in vergelijking met zijn toch al indrukwekkende voorganger een 11,70 meter kortere remafstand op natte wegen. Bovendien biedt het nieuwe model tien procent meer stabiliteit bij zware belasting en een vijf procent betere rolweerstand

Hiermee bepaalt de nieuwe Vredestein Comtrac 2 de nieuwe standaard voor allseason-banden in het segment bestelwagens en lichtgewicht vrachtwagens.

 

De stand van Apollo Vredestein (nummer 0702) vindt u in Hal 10. Naast de bovenvermelde highlights valt daar een opvallende door Hamann getunede en met banden van Vredestein uitgeruste BMW M4 te bewonderen. Ook worden daar de banden tentoongesteld die Vredestein in samenwerking met Brock, AEZ en BBS, haar premium partners op het gebied van styling (en velgen), heeft samengesteld.

DE NIEUWE COMTRAC 2 ALL SEASON

Wilt u meer informatie over de nieuwe Comtrac 2 All Season? Klik dan op onderstaande knop voor de productenpagina.

COMTRAC 2 ALL SEASON